Wednesday, July 20, 2011

tadek idea

nk updet belog.
tp ssh gile nk letak title ape.
tadek idea.
so letak je tadek idea as title.
aku phm diri aku spt itu.
default attributenye aku akan tulis a.k.a ckp je ape terlintas.
kdg2 ade situasi yg tak bagus.
tulus xbagus.
kene pandai berpura2.
itu antara ilmu yg aku belajar tp xberjaye lg praktis.
boleh?

lately ni updet kt belog bnyk bersekitar psl opis
psl robin
psl suami
psl diri sdrik tadekla
maklumla aku kan low profile
err
xbetol ke?
betola
belog ni skdr cacatan aku je
tadek dipublish mane2 pong linknye

skg aku rase life sgt positif
dr hal opis,hal sorag isteri,hal sorg mommy BF specially

kt opis
aku sgt komited ng plan utk unit
dah buat meeting dan mklumlan tgjwb unit lain dgn jelas
at least ape2 bknye main terime je tugasan wlopon bkn keje unit aku
at least ape2 lps ni kalo ade pending bkn lg salah pd unit aku
selesai buat meeting mgulps
sgt RELEASE ok
betola ayat
TIDAK AKAN SESEKALI KAU MERASA GUNDAH BILA KAU TAHU APE YANG PERLU KAU BUAT
eh betol ke ayat ni?
lebeh kurgla
tp aku jelas dgn flow kerja unit aku
dah 2tahun aku head unit ni dr zero
aku sdrik perlu proudla dgn penambahbaikan dan perancangan mase depan serta perjalanan tadbir urus unit aku
(ok ayat pelan strategik)
psl lelaki2 yg kureng matang kt opis aku
ade lagi
tp tadek tinggalkan kesan
waah
aku rase aku sgt stabil emosi
dan sgt matang
serta sgt POSITIF
lawak2 bodoh yg laki tuh buat kdg2 aku rase nk attract attention people nk attack emotion quality aku tp xmeninggalkan kesan pong sbb aku rase bile die buat perkara bodoh mmg lagila menunjukkan itula perbezaan profesional dan KERANI.ok bkn nk memandang hina.tp u deserve the title.

hal2 seorg istri
org ckp nk jage laki jagela perot die
sumpahla aku xjage perot laki aku
spnjg setahun lebeh kawin ni bapekali je masak
boleh ingatla menu
itu pong dgn bantuan suami jgk
menu makaroni bakar,triffle,sup daging,udang sambal,nasi goreng,roti bakar,masak air

itu jela kot
hampeh bukan
kdg2 berangan jugak nk msk,nk amek gmbo uplod kt belog
tp angan2 kering ajerla
yg part2 lain OKla aku buat tgal masak je.
boleh x nk bg alasan sbgai wanita bekerjaya yg ade ank n EP MOMMY veryla xsempat
balik kerja da kol7 smpai umh,nk pam susu,mndi,slt,basuh n jemurbaju
bile mase nk msk?
sy pong penat jgk nk baring2
owh
terpakse membela nasib sendrik
utk sedapkan hati
walopon i take note ade rmai org bekerjaya yg masak d umah
me too can do it
tp org x expert kalo buat jgk mmg akan mkn mlm pd jam 12 pling cpt
tadek seni ok

later mommy nk update psl BF journey as EP mom
psl 1 level dlm hidup yg sedang diuruskan
baeklaaa
sekian

3 comments:

||kiena|| said...

EP MOMMY TUH APE??? ngeh3 akak pon tak masak hari keje! cume hari weekend jer! leks ah.... huhuhu

hawadamQASEH said...

kkiena
dah jawab =)

mizzyN said...

Syukur Alhamdulillah boleh bagi susu sampai sejauh ini. Kita pun baru 2 months jadi ibu. Respek gila kat ep mom semua.