Wednesday, September 9, 2009

semenjak...

semenjak aku masuk badan berkanun
  • inila kali ke2 aku update blog baru mndpt kekuatan sbb aku berkampung bilik server so x org nmpk.
  • ari ini 1st time aku wat kuiz kt fb sbb yang same spt d atas
  • arini ari 1st aku akan stay opis smpai 10mlm sbb ade jamuan buke n solat tawih
  • aku xkan bangun lewat dr pukol6 sbb mau bebut train
  • aku mmg tere giler bebut train automatic skills selfish updated kalo x xdpt train
  • oh ya semenjak pose aku bjaye turon 2kg.ahah.2kg pon bising.tp aku rase mcm tipu je
lagi

hump.apetah.aku rase nk update.tp xidea.
aku pong da lame x amek gmba sane sini.xgeng nk share habit cmtuh.
aku agak bahagiela dgn khedopan aku.
bdk umah ok.umah ok.ofis ok.sume ok.
life aku bersame bakal mertue?
diteruskan.
keje aku kt opis.bnyk.mmg bnyk.
aku xsaba assistant masuk.bolela divide2 kerja.

ini gmba baru aku.baru sgt.bbuke bersama ex-dit yg ade kt KL.
GEMUK kan aku.hurm.KECEWA dgn diri sdrik.
aku da lame xupdate pic FB,FS sbb malu ppd masyarakat dgn keGEDEMan aku.

*pic dicompress spy nmpk xgemuk sgt.uhuk~~



2 comments:

niknurfaizah said...

xgemuk pun aku tgk.still maintain.so bole la update fb k.jgn lupe raya dtg umah.slmy hri raya.maaf zahir batin :)

hawadamQASEH said...

itu sbb aku edit.ahah.paiz.jum g kawin yiet raye ke3.